Evli - Corporate Finance -analyytikkoharjoittelija

Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Onko pääaineenasi rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous? Haluatko saada arvokasta työkokemusta Corporate Finance -analyytikon tehtävistä?


Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-31.5.2021 Corporate Finance -tiimissä, Helsingin toimipaikassamme. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.


Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisia uusia näkökulmia työhön sekä kehittää omaa ammattitaitoaan. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.


Tiimi Evlin Corporate Finance –tiimi toimii neuvonantajana yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä, kuten listautumisissa ja osakeanneissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi pääomasijoittajat sekä listatut ja listaamattomat yritykset ja näiden yhtiöiden ylin johto, hallitus ja omistajat. Helsingin ja Tukholman toimistojemme 20 Corporate Finance –ammattilaista tekevät tiivistä yhteistyötä yhtenä pohjoismaisena tiiminä.


Tehtävä Harjoittelijana osallistut toimiala- ja yhtiöanalyysien tekoon, tuotat projekteissa tarvittavaa esitysmateriaalia ja osallistut arvonmääritysprosesseihin yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen. Ihmisenä olet energinen, oppimiskykyinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Lisäksi odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista

  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja

  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

  • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta

  • Suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi).

Tarjoamme 

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja lisätä osaamista

  • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen.

Haku ja rekrytointiprosessi

  • Lähetä CV, opintorekisteri sekä vastaukset hakulomakkeen kysymyksiin viimeistään 8.11.2020 täältä

  • Hakemusten käsittely alkaa hakuajan päätyttyä

  • Jatkoon päässeet hakijat vastaavat videokysymyksiin, joiden pohjalta edelleen valitut kutsutaan marras-joulukuun vaihteessa käytäviin haastatteluihin.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa!


Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Olli Kangasniemi, p. +358 40 579 6210 olli.kangasniemi@evli.com. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Anne Juvonen p. +358 40 574 7674 anne.juvonen@evli.com.


Hakemuksen määräaika: 8.11.2020.


Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.


Hae paikkaa napsauttamalla tätä.

Get In Touch

Jesper Lundkvist (President)

+358 40 505 6246

Robert von Martens (Co-Vice President)

+358 45 651 4042

Catarina Cawén (Co-Vice President)

+358 40 844 9674

board@hankinvest.org

Runebergsgatan 39 A 30

00100, Helsingfors

Subscribe to our newsletter