Evli - Harjoittelija instituutiovarainhoidon kansainväliseen myyntiin

Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Onko pääaineenasi rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, markkinointi tai tuotantotalous? Haluatko saada arvokasta työkokemusta monipuolisesta tehtävästä kansainvälisen myynnin tiimissä?


Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-30.4.2021 Instituutiovarainhoidon myyntitiimissämme, jonka asiakkaita ovat muun muassa eurooppalaiset yhteisöt. Harjoittelujakso on Helsingin toimipaikassamme ja harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.


Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisia uusia näkökulmia työhön sekä kehittää omaa ammattitaitoaan. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.


Tiimi Kansainvälisen myynnin tiimi on osa Evlin laajaa myyntiorganisaatiota. Tiimi palvelee kansainvälisiä ammattimaisia sijoittaja-asiakkaitaan Helsingissä sekä laajasti Euroopassa yhteistyökumppaneiden avulla. Tarjoamme asiakkaille Evlin sijoitusrahastoja.


Tehtävä Analyytikkoharjoittelijan monipuoliset tehtävät jakautuvat sekä asiakasrajapinnassa tapahtuviin että myynnin tukena oleviin analyyttisiin tehtäviin. Työtehtävät sisältävät muun muassa myyntimateriaalien laatimista, asiakasrekisterin ylläpitoa ja asiakastapaamisiin osallistumista. Lisäksi tehtävänä on yritysdatan keräämistä tietokantaan ja niiden analysointia myynnin tueksi. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen. Lisäksi odotamme:

  • Aitoa kiinnostusta sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista

  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja (Excel, VisualBasic tai muu vastaava sekä PowerPoint)

  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

  • Suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (ruotsin-, ranskan-, espanjan-, saksan tai italian kielen taito katsotaan eduksi).

  • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta

Tarjoamme

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi

  • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen.

Haku ja rekrytointiprosessi

  • Lähetä CV, opintorekisteri sekä vastaukset hakulomakkeen kysymyksiin viimeistään 8.11.2020 täältä

  • Hakemusten käsittely alkaa hakuajan päätyttyä

  • Jatkoon päässeet hakijat vastaavat videokysymyksiin, joiden pohjalta edelleen valitut kutsutaan marras-joulukuussa käytäviin haastatteluihin.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa!


Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisestä myyntitiimistä vastaava Petter von Bonsdorff, p. +358 40 540 4100, 15.10. kello 15.00-16.00, 21.10. kello 10.00-12.00, 30.10. kello 13.00-15.00 ja 5.11. kello 14.00-16.00. Tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse petter.bonsdorff@evli.com. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Anne Juvonen p. +358 40 574 7674 anne.juvonen@evli.com.


Hakemuksen määräaika: 8.11.2020.


Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.


Hae paikkaa napsauttamalla tätä.

Get In Touch

Jesper Lundkvist (President)

+358 40 505 6246

Robert von Martens (Co-Vice President)

+358 45 651 4042

Catarina Cawén (Co-Vice President)

+358 40 844 9674

board@hankinvest.org

Runebergsgatan 39 A 30

00100, Helsingfors

Subscribe to our newsletter