top of page

PwC - ESG-Trainee

Etsimme traineeta kasvamaan tulevaisuuden kestävyysrapotoinnin- ammattilaiseksi!


Harjoittelun kesto on tilanteesta riippuen 6-10 kk ja aloitus syksyn aikana. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi avustaminen toimintakertomuksen kestävyystietojen varmennustehtävissä ja kestävyysraportoinnin neuvonannossa. Harjoittelun aikana pääset kehittymään osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään maailmanluokan asiakkaiden ja innostavien työtehtävien parissa. Emme odota sinun olevan valmis kestävyysraportoinnin ammattilainen, vaan tuemme kehittymistäsi kohti asiantuntijuutta.


Miksi minun kannattaisi hakea töihin PwC:lle?

Tarjoamme tukea, työkaluja ja työaikaa ammatilliseen kehittymiseen – Meillä pääset kehittämään osaamistasi heti perehdytyksestä lähtien juuri sinulle räätälöityjen koulutusten avulla. Tulet oppimaan myös valtavasti uutta uusista kestävyysraportointistandardeista, sillä haluamme pysyä mukana kehityksen aallonharjalla tällä alalla.


PwC:llä sinua odottaa rento, positiivinen ja mukaan ottava työilmapiiri – Haluamme olla kaikille avoin työyhteisö. Aloittaessasi saat oman buddyn ja yleensä pääset heti ensimmäisenä päivänä tutustumaan muihin uusiin pwc:läisiin talon yhteisessä aloituspäivässä. Meiltä löytyy myös erilaisia harrastuskerhoja, joissa voit viettää vapaa-aikaa työkavereidesi kanssa. Voitte lähteä porukalla vaikka museovierailulle, viininmaistajaisiin, lautapeli-iltaan, kalastamaan tai crossfittaamaan. Lisäksi olet tervetullut mukaan pikkujouluihin ja kesäjuhliin, joissa pääset mm. nauttimaan eturivin artistien keikoista.


Joustavuutta arkeen ja elämään – Meillä sinulla on mahdollisuus ottaa vastuu siitä, miten työskentelet – tiedät, mikä toimii sinulle parhaiten. Vaikka asiakastyö tuo arkeen tiettyjä raameja, voit hyödyntää työn ja vapaa-ajan yhdistämisessä joustavaa työmalliamme ja hybridityötä. Haluamme olla entistä joustavampi työpaikka ammattilaisillemme ja tarjota tukea eri vaiheissa elämää ja uraa, oli kyseessä ylennys uuteen rooliin tai perhevapailta palaaminen.


Panostamme jaksamiseesi hyvinvointiohjelmien ja etujen avulla – Tässä esimerkkejä tulevista työsuhde-eduistasi: matkapuhelinetu, lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu, laaja työterveyshuolto, Auntie-palvelu, etätyön ja vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus sekä oma kuntosali. Jos jotain puuttui, ehdota sitä, ja toiveesi voi toteutua!


Mitä toivomme sinulta?

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suullista että kirjallista). Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi

  • Olet opintojesi loppuvaiheessa, opiskelet yliopistossa joko kaupallista, teknistä tai muuta soveltuvaa tutkintoa

  • Kiinnostusta CSRD, TCFD ja GRI -viitekehyksiin sekä halua oppia niistä ja kestävästä kehityksestä lisää.

  • Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excel ja Powerpoint)


Kaikilta traineiltamme odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Aiempaa työkokemustakin tärkeämpänä pidämme innostusta ESG-asioiden edistämiseen ja halua oppia ja kehittyä ESG-asiantuntijana.


Haluan tämän työn! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi sunnuntaihin 4.8.2024 mennessä. Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä ja tiimistämme voit olla yhteydessä Laura Järveen, puh. +358 40 7390180 seuraavina ajankohtina: maanantai 29.7. klo 9:30-11:30 tai tiistai 30.7. klo 14:30-16:30.


Miten haku etenee?

  • Hakuaika päättyy 4.8.2024

  • Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme kysyä tarkennuksia

  • Suoritamme haastattelut toimistollamme Ruoholahdessa tai etänä

  • Tavoitteenamme on, että uusi Tulevaisuuden kestävyysraportoinnin ammattilainen aloittaisi 1.10.2024


Hae ja lue lisää tästä.

コメント


bottom of page